KLUB 25-DVA NIVOA

DVA NIVOA-BUDITE NA ISTOM MESTU A IPAK IZDVOJENI
Ono što klub 25 razlikuje od ostalih je to što on ima dve odvojene celine u okviru jednog prostora. Gornji je prijemni i mirniji deo dok je donji deo diskoteka sa svetlosnim efektima i jačom muzikom.

NIVO 1-GORNJI DEO

KLUB 25

Gornji deo KLUBA 25 je idealan za roditelje ukoliko je dečji rođendan,gde mogu da sede sa svojim prijateljima ili roditeljima druge dece potpuno nezavisno od dečje diskoteke koja se nalazi u donjem delu ili onaj intimniji deo za one malo starije koje ne žele da slušaju glasnu muziku,svaki sprat je celina za sebe.KLUB 25 se uvek izdaje samo za jedno slavlje i sve žurke su zatvorenog tipa,nema nepozvanih gostiju,intima je zagarantovana.

NIVO 2-Donji deo

Ovaj deo kluba je namenjen za ono "glavno" odnosno upravo ovde je glavno desavanje:zvucnici,muzika,rasveta,glavni sank, On se sastoji iz tri celine glavna sadrži plesni podijum,dva velika separea i 2 barska stola,sledi deo manjih separea a iza njega popularna "sobica" gde je muzika nešto tiša i često sedi neka zasebna ekipa gostiju,koja može i da priča i bude uz muziku

blog1

ZADNJI DOGADJAJI

Twitter Feed

Utisci klijenata