KLUB 25-DEČJI RODJENDANI

blog1

Decji rodendani - Diskoteka za najmlade

Kompletno organizujemo decje rodendane uz konobare, animatore, muziku i karaoke za decu od 6 do 15 godina.

Ako su vasa deca " prerasla " klasicne igraonice i rodendaonice, Klub 25 je pravo mesto za vas. Ova mini-diskoteka pruzice im sasvim novi dozivljaj proslave rodendana ?zurke.
Zasebne prostorije daju mogucnost fizickog odvajanja roditelja od dece i buke.
Deca se zabavljaju uz muziku, DJ-a i animatora koji ce im organizovati igrice prema dogovoru ili svoj program. Neke od tih igara su: muzicke stolice, limbo dance, kvizovi...

Osim toga postoji mogucnost dovodenja klovnova, madionicara ili vasih animatora kao i organizacija karaoka. Karaoke, DJ i Animator su uracunati u cenu prostora. U cenu je takode uracunato i fotografisanje dece. Na kraju zurke dobijate CD sa narezanim fotografijama (digitalni format). Ovakve proslave najcesce traju 2 sata i 30 min(po dogovoru,moze i duze), pod uslovom da se zavrse do 22:00h.

Napomena: prostor nije za decu mladu od 6 godina zato sto nije klasicna igraonica.

blog1

REC ANIMATORA

Postovani roditelji i deco moje ime je Jelena i ja sam animator kluba 25. Kroz ovaj tekst cu vas upoznati sa programom koji je predviden za rodendane u nasem klubu. Ukoliko se odlucite da slavite rodendan kod nas, mi vam mozemo garantovati da ce vase zelje biti ispostovane u skladu sa nasim mogucnostima, ali vam mozemo ponuditi i nase predloge koji podrazumevaju igrice prilagodene uzrastu vasih najmladih! To su sledece igre: kvizovi razlicitih sadrzaja, za zagrevanje, zatim sledi ono sto je posebno interesantno za skolarce izbor za najmanekena uz prisustvo zirija, a posto se drustvo opusti i razigra, tu je i ispunjavanje muzickih zelja(veliki izbor domacih i stranih hitova), ples uz izabranu muziku i izabrane koreografije, karaoke(oprobavanje glasovnih mogucnosti), pantomime, limbo dens i mnoge druge pokretne igre, pevanje rodendanskih pesmica uz tortu koja je po nasoj preporuci uglavnom sat vremena pred kraj rodendana.

FOTOGRAFISANJE

Ceo rodendan biva zabelezen fotografijama naseg fotoaparata koje obicno vrsi Dj, a cd sa slikama dobijate kao poklon od nas kako bi vam vasa rodendanska zurka u nasem klubu ostala u secanju.

Razgledanje prostora i eventualno zakazivanje se vrsi svakog dana,s tim sto je vas dolazak neophodno prethodno najaviti telefonom na broj :

064/122-41-41

mail : office@klub25.com

ZADNJI DOGADJAJI

Twitter Feed

Utisci klijenata